Hos Equinics har vi mange innovative produkter der kan hjælpe dig og din hest i jeres daglige træning, genoptræning eller ved skader eller sygdom.

Specielt ved skader og sygdomme har man som hesteejer nogle gange brug for  produkter som kun skal bruges i en behandlingsperiode, eller til genoptræning. Det er derfor vi tilbyder muligheden for at kunne leje disse produkter i en kort eller lidt længere periode, så du kan have gavn af dem uden den store investering.

Ved udlejning betales der altid et depositum, hvis størrelse er afhængig af produktets værdi. Derudover betales der et lejegebyr per uge, og fragtomkostninger til tur-retur, mm man vælger afhentning efter aftale.

Efter aftale kan produkterne hentes i vores showroom i Undløse på Sjælland, eller sendes med PostNord. Der følger altid en udvidet brugsvejledning med produkterne og hvis der alligevel er spørgsmål når du skal tage produktet i brug, skal du blot ringe eller skrive. Vi kender alle vores produkter ind og ud og har afprøvet dem alle sammen. Vi kan derfor vejlede vores kunder på den bedst mulige måde. 

Hernede finder du mere info om de enkelte produkter der kan lejes i 1, 2 eller nogle gange 3 uger – og husk at lejeprisen består af en (eller flere) uges leje plus depositum.

Ved at gennemføre din ordre på et - eller flere - lejeprodukter i Equinics webshop, accepterer du vores udlejningsbetingelser, som er beskrevet her.

Har du spørgsmål til disse betingelser, kontakt os  før du gennemfører din ordre.

Efter endt lejeperioden skal produktet komme retur til Equinics, i rengjort og pæn stand, hvorefter depositum betales retur (evt ved fratræk af evt skader eller manglende dele). Hvis du vil købe produktet direkte efter lejeperioden, fratrækker vi selvfølgelig lejen fra købsprisen.

Har din hest brug for produktet i længere tid, laver vi gerne et skræddersyet tilbud. Kontakt os venligst på telefon, mail eller sms for mere info, betingelser eller for at aftale en lejeperiode.

Vi glæder os til at høre fra dig!