Ved at gennemføre din ordre på et - eller flere - lejeprodukter i Equinics webshop, accepterer du vores udlejningsbetingelser, som er beskrevet hernede.

Har du spørgsmål til disse betingelser, kontakt os før du gennemfører din ordre. 

Lejeperioden

Lejeperioden starter den dag produktet er afhentet af kunden i Pakkeshoppen - eller den dag pakken er leveret ved omdeling - eller ved afhentning hos Equinics.

Pakken skal sendes retur, eller afleveres retur hos Equinics, senest dagen efter sidste udlejningsdag. Det vil sige, at du skal sende eller aflevere produktet:

- ved leje af 1 uge - på dag 8
- ved leje af 2 uger - på dag 15
- ved leje af 3 uger - på dag 22

Lejeren betaler altid fragt, både for at få produktet leveret, samt til retur til Equinics. Du får dertil en returlabel med i pakken med lejeproduktet.

Du kan selvfølgelig også vælge afhentning hos Equinics, og komme forbi igen for at aflevere produktet efter endt leje. Vi skal blot aftale en tid for afhentning og retur.

Produktet udleveres inkl. alt nødvendigt tilbehør, en manual for korrekt håndtering af produktet. og evt. reservedele.

  

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du modtager varen.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til kundeservice@equinics.eu eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage.  Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Depositum

Depositum refunderes når produktet er indleveret til tiden og i rengjort stand, samt inklusiv alt tilbehør. Ved for sen retur efter endt leje, fratrækkes et tilsvarende beløb fra depositum.

Ved manglende rengøring fratrækkes kr. 150,- fra depositum. Ved anvendelse af evt. reservedele fratrækkes kr. 150,- fra depositum. Ved manglende dele/tilbehør fratrækkes der et tilsvarende beløb fra depositum.

Er produktet skadet under lejeperioden, bliver skaden vurderet af en professional, og trækkes et beløb fra depositum.

Produktet skal sendes retur til vores erhvervsadresse, ikke til pakkeshop eller lignende. 

Reklamationsret

Købelovens regler gælder for varekøb men ikke tjenesteydelser. Du har dog stadig ret til at reklamere, hvis der er fejl eller mangler ved ydelsen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid og helst hurtigst muligt, da tiden kan være afgørende for vores mulighed for at afhjælpe.

Force Majeure

Vi tager forbehold for Force Majeure. Vi kan kun gøres ansvarlige så længe det følger af dansk rets ufravigelige regler. 

Håndtering af produktet og brugsanvisning

Det er lejerens ansvar at følge brugsanvisningen nøje (ligger sammen med produktet), og i hvert fald før anvendelse af produktet, for at undgå unødvendig slitage, eller ødelæggelse af produktet. Brugsanvisninger på Dansk, finder du på Equinics webshop, nederst i produktbeskrivelsen af produktet.

Produktet er ikke forsikret, og derfor holdes lejer for eventuelle skader. Skader på produktet vurderes af en professionel reparatør (skader dækkes normalt af lejers forsikring). Sørg derfor for at tjekke dine forsikringer inden.

Udlejer kan ikke stilles til ansvar for eventuelle person-/hesteskader samt ulykker, som ukorrekt brug af produktet kan forårsage.

Ved køb efter endt leje

Ønsker du at købe et nyt eksemplar af det lejede produkt direkte efter endt leje, trækker vi betalt leje og betalt depositum fra købssummen. Kontakt os på 28 18 85 77 eller info@equinics.eu, og meldt os gerne at du vil købe, når du sender lejeproduktet retur (der er en returlabel med i pakken).

Så snart vi har fået produktet retur, bliver den kontrolleret og sender vi dig en anmodning til retsbeløbet på Mobile Pay eller en betalingslink igennem webshoppen. Restbeløbet bliver hævet ved afsendelse, eller ved afhentning.

Bor du i nærheden kan du også få byttet dit lejeproduktet til et nyt, i vores showroom i Undløse. Kontakt os gerne for at aftale en tid!  

Du kan også vælge at betale restbeløbet, og derefter beholde lejeproduktet. Der gives dog ikke rabat på brugte/udlejningseksemplarer, så vi anbefaler at du får byttet dit udlejningseksemplar til et helt nyt.

Kort resumé:

Lejeren betaler altid fragt tur – retur – eller vælg personlig afhentning og returnering.

Ønsker du at købe direkte efter endt leje, så fratrækkes betalt leje og depositum fra købssummen.

Du kan derefter få byttet dit lejeprodukt til et nyt eksemplar.

Returadresse:

Equinics

Att. Kimbel

Overdrevsvej 9, Undløse

4340 Tølløse - Danmark

Mail: info@equinics.eu

Tlf: +45 28 18 85 77

 

Ved at gennemføre din ordre på et - eller flere - lejeprodukter i Equinics webshop, accepterer du vores udlejningsbetingelser, som er beskrevet her.

Vi ønsker dig og din(e) hest(e) masser af glæde af vores udlejningsservice! Har du spørgsmål under brug? Ring, skriv eller chat med os, så hjælper vi gerne!