Til en sund og fit hest

VELKOMMEN TIL VORES SHOP

Hos Equinics går vi meget op i at støtte heste som er i træning, eller i genoptræning efter en skade eller sygdom. Vi har derfor samlet de bedste produkter på markedet indenfor træningsgadgets, terapiprodukter, og mange andre sundheds-, pleje- og tilskudsprodukter til din hest.

Hvem er vi?

Heste er vores passion

Din hest’s trivsel og velvære kommer først! Ikke kun hos dig, men også hos os i Equinics. Vi har selv heste, og ved hvor vigtigt det er at ens hest trives og er tilfreds. Og når der en gang i mellem sker noget, ja, så er det godt at vide at der er hjælp at hente. I vores webshop kan du derfor finde alt til en sund og fit hest!

Kundeservice

Vores prioritet

Vi prioriterer kundeservice højt og vi lægger stor vægt på at rådgive og vejlede vores kunder, ikke kun før et køb i webshoppen, men også efterfølgende når produkterne er taget i brug.

Er du ikke helt sikker hvad du skulle vælge til netop din hest? Så hjælper vi dig gerne, og er altid klar til rådgivning, sparring & brugertips. 

Ring, skriv, chat eller sms! Alle ugens dage!

Equinics -Til en sund og fit hest

Din hests trivsel kommer først!

WATCH THE VIDEO

Passion

Hos Equinics er vi dedikeret til specialvarer omkring træning af sunde og raske heste, og genoptræning af skadede heste. I vores webshop kan du derfor finde alt til en sund og fit hest! Og vidste du at vi også har mange produkter i vores udlejningsservice?

Erfaring

Vi elsker at udforske markedet for trænings- og/eller ride-gadgets, der kan hjælpe os allesammen i vores daglige træning og ridning. Vi har for eks. mange års erfaring i pulstræning af heste, og har stor ekspertise i brug af pulsmålere til heste!

Innovativ

Vores sortiment er omhyggeligt sammensat og består for en stor del af innovative produkter, der kan hjælpe dig og din hest i træning eller genoptræning. Disse innovative produkter er testet af os selv, ryttere og/eller dyrlæger, og har bevist deres effektivitet i praksis.